Over mij zelf

Mijn naam is Mirjam Dijk.
Na de universitaire opleiding Psychologie volgde ik de postdoctorale opleiding tot Gezondheidspsycholoog. Ik sta als GZ-psycholoog ingeschreven in het BIG register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).
Ik heb 14 jaar gewerkt bij Dimence, een grote GGZ-instelling in Overijssel. Van 2006 tot 2014 werkte ik daar als psycholoog waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van volwassenen met allerlei vormen van psychische en psychiatrische problematiek. Vanaf 2009 startte ik mijn eigen praktijk welke ik in de loop van de jaren steeds verder heb uitgebreid.
Ik ben lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP), de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) en de Vereniging EMDR Nederland.